Balanç temporada SM

“No hi ha millor feina que la que dóna el seu fruit al final, i no parlo de resultats, parlo d’EQUIP, de PINYA, de FAMILIA”

La feina va començar al Juliol, amb una reunió que després va acabar de la millor forma possible, amb els jugadors i els entrenadors fen un beure junts.

La pretemporada es veia dura, molta gent treballant, molts problemes d’horaris però entre en Josep Carretero que va fer una feina espectacular i la voluntat dels jugadors, tot va sortir genial.
La gran feina de la pretemporada, a part de la càrrega física que en David Ninyà ens va fer, va ser la voluntat dels jugadors per fer un temporadón espectacular.
La idea, la de sempre! Competir al màxim de les nostres possibilitats i mantenir categoria. Objectiu que poc a poc veiem més i més fàcil degut al nivell que els jugadors van voler ficar en el transcurs de la primera volta, perden un total de 4 partits, 3 d’ells a casa.
Amb un balanç de 11-4 vam acabar la primera volta com a 3rs de grup i amb un nivell espectacular de joc.
El problema va venir quan per motius diversos, físics i laborals, la intensitat va caure i més quan a falta de la metitat de la segona volta, ja ho teníem matemàticament fet.
Faltaven 6 partits i ja ens havíem salvat, això no havia passat mai!! Estàvem fent història novament.
La veritat és que a nivell intern de l’equip, la falta del nostre capità, en Marc Cordero per lesió, ens va afectar moralment, però per ell, vam decidir tirar endavant. Ho vam aconseguir, però hem arribat molt justets al tram final. En 2 jornades, podíem tenir opcions d’aspirar a les places de FASES d’ascens, però no vam aguantar. Llàstima, perquè aquest grup s’ho mereixia, però el recorregut que tenim és inmens, amb mitja plantilla de 18-19 anys, hem fet coses que ningú podia esperar-se i encara tenim molt per dir.
Felicitats als veteranots del grup, Cordero, Gorro, Pons, Cortijo, Pallisé, Gràcia per fer crèixer als petits, per ajudar-los en el salt de júnior a sènior de la millor forma possible i acollir-los com a germans.
Felicitar als iogurins del grup, Sugrañes, Carretero, Borrego, Toda, Moncusí i Ribas. Heu desmostrat que la edat no influeix en el joc, sinó la valentia, la convicció, les ganes de fer i de donar.
Felicitar al grup tècnic que ha ajudat a fer possible tot això. Josep Carretero, Anna Martín, David Ninyà. Sense vosaltres ni la meitat d’això hagués estat possible.
Felicitar aquell jugador que no ha faltat mai, que tampoc a jugat cap partit mai però que ha estat amb naltrus des de el dia 1 fins el dia 100. Aquell jugador que per sobre de competir, el que volia era tornar a passar-s’ho bé, i ho ha fet i ens ho ha fet. Borja, un krak!
Com no, felicitar a tot el CLUB, als júniors que ens han ajudat, als entrenadors de la BASE, que fan possible que jugadors nostres arribin al 1r equip, a la Junta i els Delegats per confiar amb nosaltres, als pares i jugadors per venir-nos animar els caps de setmana!
Gràcies i fins la temporada vinent, això no és un adéu, és un bon estiu, tornarem amb les piles carregades!!
5,6,7 MAA NYAA NEET
18425127_10213041450455433_5391254461611814215_n