Activitats

Durant tota la temporada Bàsquet Manyanet organitza diversos esdeveniments, sempre dirigits a tots els esportistes i membres de la secció de bàsquet de l’escola Pare Manyanet de Reus.
Algunes de les activitats que realitzem anualment són:
Cartell presentació '22PRESENTACIÓ ESPORTISTES


L’organitza la Secció de bàsquet a l’inici de la Temporada, una vegada  començades les competicions amb la intenció de proposar una posta a punt pels equips que comencen la competició. Cap al mes de novembre es dedica part d’una jornada a fer la Presentació oficial dels integrants del 
Bàsquet Manyanet.

XII HORES DE BÀSQUET FESTES DE MISERICÒRDIA

cartell-xii-hores-2022Cada temporada organitzem un torneig de pretemporada el cap de setmana previ a la festa major de la Misericòrdia on hi debuten tots els nostres equips federats. En una sola jornada hi disputem més de 15 partits, previs a l’inici de la competició i on ja en som un referent al Camp de Tarragona.

trobada-escoles-2022
TROBADA D’ESCOLES DE BÀSQUET

L’organitza la Secció de bàsquet un diumenge a l’any, s’organitza un torneig on participen tots els components de cistella petita de la nostra casa.

XOCOBÀSQUET

xocobasquet-2022

L’organitza la Secció de bàsquet com a cloenda de l’any. Es una gimcana que organitzen els jugadors de cistella gran pels nens i nenes de la cistella petita. Com a premi i obsequi reben un tall de coca amb xocolata calenta.

3×3 BÀSQUET MANYANET

imageL’organitza la Secció de bàsquet a mitjans del segon trimestre. S’ofereix a tot l’alumnat de l’escola i també a tots els jugadors la possibilitat de gaudir d’un diumenge de partits 3 contra 3, amb la finalitat de gaudir del esport preferit. 

acb-2022

SORTIDA A PARTIT ACB

L’organitza la Secció de bàsquet, on durant la temporada es proposen dates i sortides a veure partits d’alt nivell. Hem anat a veure i viure el bàsquet amb el Regal Barça, el Joventut de Badalona, el Manresa, El Club Bàsquet Tarragona, entre altres.

CONCURS DE TRIPLES, TIRS LLIURES I ESMAIXADES.

L’organitza la Secció de bàsquet a final de curs com a cloenda de la temporada, en aquesta festa els nens i nenes disputen un torneig intern on es valora l’efectivitat en els tirs lliures i els triples. 

 
foto-cartell
CAMPUS D’ESTIU

L’organitza la Secció de bàsquet amb el propòsit d’oferir als pares i als jugadors opcions d’entrenament i de diversió durant les vacances d’estiu.
 
A %d bloguers els agrada això: