Balanç temporada IM

Des del primer entrenament de la temporada 2016/2017 de l’equip infantil masculí, l’objectiu va ser que milloressin basquetbolísticament (en una fase de grans canvis físics) el màxim possible en una època on hi ha grans canvis físics.

La primera fase va ser complicada, ja que tan aviat ens trobàvem equips molts forts com de sobte ens sentíem molt còmodes i controladors del joc a pista. Una època que ens va servir per aprendre a controlar els finals ajustats i amb tensió. A la vegada, ens va servir per mesurar les nostres forces i saber a on estàvem en relació amb els altres equips.

A partir d’aquí, a la segona fase, vam profunditzar en el joc en equip, millorant els aspectes tècnics de cada jugador i la mobilitat de la pilota en atac, que ens va permetre gaudir més del joc i que tothom se sentís partícip de cada punt. També en defensa vam saber fer un pas endavant i millorar, definint així el nostre joc. Tot aquest esforç diari ens va permetre acabar sense cap derrota, ja que les ganes de millorar i de treballar per competir al màxim de les nostres possibilitats sempre hi eren.

Per la part dels entrenadors, agrair als jugadors el treball i l’esforç realitzat en tota la temporada, remarcant que aquests valors són molt importants, tant en la vida com en l’esport. I que no deixin mai de treballar i d’esforçar-se pel que els hi agrada.

Els entrenadors, Marc Gràcia i Oriol Pla.

5, 6, 7… MA-NYA-NET!