ALEVÍ MASCULÍ GROC

L’aleví masculí groc som un equip de nens de 5é de primaria de 13 jugadors, Jan, Gerard F, Marc V, Oscar, Gerard B, Lluc, Adrià, Dennis, Guillem, Max, Biel, Martí i Adei. Tots els jugadors, excepte l’Adei, són alumnes de l’escola.

Som un equip “macedònia”, tots som una fruita ben diferent, però quan les posem totes juntes, queda un postre espectacular, és a dir, que som un equip especial i d’aquells que no es troben a tot arreu.

Aquest any és el primer en que els alevins competeixen a nivell federat, fet que s’ha notat a la competició, sobre tot a la primera fase que ens va venir de sobte. Però això no ens va fer tirar enrere, perquè som un equip lluitador, que no es tira mai enrere. El fet de treballar tots els partits, passes el que passes amb el marcador, ens va fer més forts per enfrontar la segona volta, i així ho vam fer. Tan el Santi com jo creiem que avenceu fent passes de gegant, i que si seguiu treballant, podreu arribar alí on us proposeu.

Aquest any s’han viscut bones experiències dins la pista, sobretot aquelles en que hem sortit contents del partit, o per haver-lo guanyat o per haver-lo competit de la millor manera que sabíem. També quan entrava aquell triple sobre la botzina, sempre ens treia a tots un bon somriure.

De ben segur que tornarem a botar la piloteta, i a posar les cistelles de ben lluny (allò que us agrada fer abans de entrenar), per tant, aprofiteu per agafar forces per tornar més lluitadors que mai!

Tot aniré be campions!

Santi i Marina

A %d bloguers els agrada això: