PREINFANTIL MASCULÍ

Preinfantil masculí som un equip que està format per 13 jugadors són: Ian, Joan, Edgar, Pau Ferré, Sergi, Unai, Pau Garzón, Álvaro, David, Pau Gomis, Biel, Gerard i Bruno. Tots ells són de l’escola excepte el Pau Gomis, el Sergi, el Bruno i el Gerard (els dos últims és el primer any que estan amb nosaltres però és com si estiguessin amb nosaltres des de fa molt temps). La resta ja porten molts anys jugant junts i la veritat és que tots fan una molt bona pinya dins i fora la pista.
Aquest any de 2n entrenador tenim el Fabià, jugador del cadet groc, és el seu primer de monitor i està sent tota una experiència per ell.
Una servidora, Mireia, aquest és el tercer any que els entreno i us puc assegurar que des del primer any (5è de primària) fins ara (1r ESO) han canviat i molt. Ja no físicament, que també, sinó de la manera de ser i fer, dins i fora la pista. Quan baixen a les 16:45 i els hi veig les cares ja sé si han tingut un mal dia… sóc una mica bruixa (hehehe).
Aquest any volíem arribar a la Final a Quatre una altra vegada i intentar anar als Campionats de Catalunya. Haurem d’esperar a veure com va tot…
Tenen un petit “problema” fan gresca al vestuari i són uns tardons. Es poden estar entre 20 i 30 minuts llargs per dutxar-se i canviar-se i això que no tenen el cabell llarg!!!
Desitgem que tot torni a la normalitat per poder gaudir del que més ens agrada el BÀSQUET i poder estar tots junts una altra vegada.

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!

A %d bloguers els agrada això: