Qui som?

El bàsquet Manyanet Reus és una de les diferents seccions que pertanyen a l’entitat: Associació Esportiva Pare Manyanet, i que a la vegada, aquesta va de la mà de la nostra escola Manyanet Reus.

Ara mateix som la secció més gran de tota l’entitat i tenim al voltant de 250 jugadors i jugadores, la gran majoria, més d’un 80% són alumnes de l’escola, fins a la categoria cadet. A les categories júnior i sènior, més d’un 70% són ex-alumnes, i un 93% són jugadors/es sorgits de les nostres categories base. És per això que portem amb tant d’orgull el nostre nom i els nostres colors.

La secció la componen aquests 250 esportistes que any rere any s’inscriuen a fer aquest esport a la nostra escola, però també un ampli ventall de tècnics, més de 30 que temporada rere temporada estan amb nosaltres. Tècnics que venen d’altres clubs, però sobretot, i en la gran majoria, formats en la nostra pròpia entitat, que comencen com a entrenadors ajudants i acaben portant equips sèniors.

Aquests tècnics hem de sumar tota la feina que es fa des de la junta, passant per les empreses que patrocinen i col·laboren d’alguna de les múltiples maneres en els diferents esdeveniments que tenim, com totes les famílIes que s’impliquen més enllà dels entrenaments i partits.

Això és el que en diem “ADN Manyanet”.

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

A %d bloguers els agrada això: