Balanç temporada JM

Balanç temporada JM

Un cop finalitzada la darrera jornada del campionat amb victòria a la pista complicada del Teresianes, l’equip ha tancat la temporada de la millor manera possible. Tot i no poder optar a ser líders en les darreres jornades, hem acabat en una tercera posició sent capaços de batre els dos primers classificats a domicili.

Tot i tenir un equip format per majoria de jugadors de primer any, i no poder comptar amb el Sergi Muñoz, fins al mes de Març, des de el primer entrenament al mes d’agost hem treballat per millorar el nostre joc i mai deixar d’avançar.

En la primera fase classificatòria ens vam classificar primers, només amb una derrota però amb el basquet average positiu amb els segons. En la segona part de la temporada hem obtingut un balanç de 13-5 contra els millors equips de la província que juguen el campionat territorial, acabant tercers de deu equips. Cal destacar el bon treball en defensa de l’equip on la mitjana de punts rebuts de la temporada no supera els 50 punts per partit.

Gràcies a familiars, amics i a la resta de jugadors i entrenadors de la secció per mai deixar d’animar-nos!

5, 6, 7 MANYANET!

IMG-20170522-WA0001 (1)