SAMA vs SFA

SAMA 64-57 SFA

Derrota per la mínima en l’últim partit de lliga del SFA. 

Dissabte en l’últim desplaçament de l’equip, vam estar a punt de presentar una sorpresa. A menys de 6 minuts del final en vam imposar en el partit i vam arribar a retallar distància de fins a 13 punts i posar-nos a 2 punts per sota per emportar-nos el partit.

Vam lluitar com a lleones, i, tot i tenir la classificació assegurada, vam plantar molta cara al 4t classificat de la lliga, que creia que es passejaria. 

La nostra gran defensa i un encert pronunciat des de la línia de 3 punts, ens va possibilitar lluitar fins al final. I es que aquest sènior femení ha plantat molta cara, en especial als pitjors rivals durant tota la temporada, i això és gràcies a l’esforç que han fet dia rere dia en tots i cadascun dels entrenaments realitzats.

Aquest partit ha estat testimoni de dos comiats molt estimats, de la incorporació d’aquest any de la Mireia Calaf, i del fitxatge de fa més de dues temporades de l’Andrea Ardid, que ha hagut de dir adéu al bàsquet, però no és per sempre, és un “fins aviat”. Esperem que hàgiu gaudit i après molt amb nosaltres, nosaltres sí ho hem fet amb vosaltres. Se us trobarà a faltar moltíssim noies! 

Així que noies, ara sí, descanseu aquest estiu i ens veiem d’aquí poc. 

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!