SFA vs SEDIS EFAUSA

SFA 59-49 SEDIS EFAUSA

Diumenge a la tarda el nostre SFA va sumar una victòria més per poder-se mantenir en la competició 1a Catalana sense haver de fer les fases de descens.

Vam començar molt adormides contra un equip que és molt actiu durant tot el partit, fins a tal punt que vam acabar el primer període amb un 9 a 17, favorable per a les de la Seu d’Urgell. Sort que el segon període el vam saber capgirar jugant molt millor i sent molt més clares en defensa i tenir un atac molt més vertical cap a cistella. 

La segona part del partit ja va ser molt més còmode i vam anar treballant poc a poc, fins a tal punt que vam aconseguir guanyar de 21, però una altre vegada, un petit moment cap al minut 37 on vam baixar la nostra intensitat, les visitants ens van retallar distàncies i ens vam quedar amb el resultat final.

Aquest dissabte ens desplacem fins a Castellbisbal amb algunes baixes, esperem que sigui un partit profitós i vinguem amb la feina ben feta cap a Reus.

Ens queda un últim esforç, de nosaltres depenem molt, hem de lluitar i seguir fins al final.

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!