CB VALLS vs SFA

CB VALLS 84-60 SFA

Clara derrota del SFA a la pista del CB Valls, un partit on les locals ens van dominar des del començament d’aquest.

Nosaltres no vam fer un mal partit, però tampoc va ser dels millors. Vam arrossegar tot el partit un molt mal inici, ja que quasi no vam fer cap divisió per anar i anotar cistella, i podríem dir que gairebé tampoc des de llançament, tant de 2 com de 3 punts. Tot i això, els punts que vam fer va ser gràcies a quatre divisions acompanyades de faltes i l’encert dels tirs lliures. El segon període va estar molt millor i ens vam estar apropant en el marcador, però llavors va ser quan va sortir la protagonista d’aquest partit, la jugadora local Salat que va anotar un total de 32 punts, dels quals 18 punts van ser 6 triples. 

Tot i això, el tercer període vam sortir una altre vegada fluixes, i l’últim període vam intentar jugar com sabem, ja que el marcador ja estava gairebé decidit.

Sabíem que era un partit difícil i que com a mínim havíem de plantar cara, i ho vam fer, per`po a estones. és una qüestió de concentració, de quan les coses no van tant bé totes i tots hem d’ajuntar-nos i reunir les màximes forces possibles.

Aquest diumenge juguem contra el SEDIS EFAUSA, a les 18:00 al pavelló de l’escola. És un partit molt important, un partit on en l’hem de treballar i molt, en cada situaci´, en cada acció, en cada moment. Ser fortes, verticals a cistella i amb una molt bona defensa. Hem de ser nosaltres, hem de ser fortes i valentes. Portem una bona temporada, acabem-la de la millor manera possible.

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!