CB CASTELLBISBAL vs SFA

CB CASTELLBISBAL 41-54 SFA

Victòria molt important i decisiva per salvar la categoria aquesta temporada. 

Tot va començar amb un joc molt igualat, fins gairebé el minut 3 cap dels dos equips va poder anotar. Tot i això vam guanyar el primer període amb suficient avantatge (8-17) per anar-lo mantenint tot el partit, un coixí que ens acabarà donant la victòria.

El partit va ser molt difícil, però va ser gràcies a les pilotes recuperades de tota la primera part del partit i els contraatacs que vam poder realitzar qui ens van ajudar a seguir endavant en el marcador.

Després del descans de la mitja part (17-31) vam continuar lluitant fins arribar a una diferència de 21 punts. En aquest moment vam baixar en picat i les del Castellbisbal van remuntar el període, acabat amb un 14-12.  Així doncs, ens va tocar posar-nos les piles i començar a treballar de nou amb una defensa similar, forta, dura i incòmode, a la de la primera part del partit. A més, no vam estar gens encertades des del tir lliure, vam fallar molts més del que estem acostumades. A tot això, li podem sumar la rigidesa i el que arriben a pegar, fins i tot generant alguna que altre situació de joc perillós i sense penalitzar per part de l’equip arbitral …

Nosaltres seguim sumant. i aquest dissabte disputem l’últim partit a casa davant el Molins. A qui li volem plantar cara i acomiadar-nos de la temporada a la última jornada que fem a casa. Us esperem a tots i totes al pavelló dissabte a les 17:45!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET !!!

IMG-20170506-WA0011