PB2 vs PUIGCERVER 2n

Aquesta passada jornada vam jugar el partit en dijous.

Podríem dir que no vam jugar amb la nostra millor versió, però per haver fet només un entrenament després de les vacances de setmana santa, he de fer una valoració positiva.

Vam córrer, i quan ho fèiem vam poder encistellar molts bàsquets. Vam defensar l’1c1 bastant bé, sobretot perquè vam ser molt agressius però sense passar-nos i fer moltes faltes. Vam jugar bastant en equip. A més, aquest partit sí que sí, érem tot l’equip, ja que la jugadora que faltava per jugar, es va encoratjar i es va armar de valentia i va jugar el seu primer partit. Estem tots molt contents i entre tots la vam estar ajudant a que estigués còmode i pogués aprendre.

I es que, d’aquest equip, s’ha de dir que han millorat molt, no des de la temporada passada a aquesta només, sinó des de que vam començar aquesta fins aquest últim partit. Hem millorat, no només en tècnica, sinó en jugar en equip.

Aquest cap de setmana descansem i fins el dia 6 de maig no disputarem el nostre últim partit de lliga d’aquesta temporada!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

IMG-20170422-WA0006