JF vs A.B. VENDRELL

Després d’un parell de setmanes  on semblava que tornàvem a estar bé, que competíem , que havíem recuperat jugadores i que els entrenaments eren intensos i de qualitat. Les sensacions de l’equip que eren molt bones, avui es tornen  en contra: A més a més de les lesions que ja teníem (Aina i Judit),  lesió de Sara al començar el partit i Andrea Vidiella a l’estona de joc també nota molèsties al genoll i no pot començar a la segona part. Sortim apàtiques, poc intenses  i amb poques ganes de jugar. El resultat només podia ser una derrota dolorosa contra un equip físicament millor i que ha imposat un ritme de joc lent. No hem sabut en cap moment estar en pista i hem jugat més amb el cor que amb el cap.

Cal tornar a aixecar-se, cal tornar a treballar i amb una mica de temps recuperar a les companyes lesionades i acabar la temporada amb el cap ben a munt.

5,6,7 Manyanet!!