PLOMS vs SFA

ZAMAR 2000 SALLE PLOMS 67-54 SFA

Si portàvem una bona línia de treball, la sobre confiança en nosaltres mateixes i la pressió que ens vam posar de més pel derbi de la ciutat, ens van fer perdre detalls, detalls que valien molt: una victòria.

Es podria dir que vam jugar dos partits. No tenen res a veure la primera amb la segona part del partit. La primera vam estar encertades, decidides, generoses, un equip, i vam anar al descans per sobre el marcador. Un dur treball des del minut 0, algunes vegades no ens sortien bé les coses, però continuàvem lluitant i competint.

Això però es va capgirar després del descans, només dir que va ser un parcial de 20 a 8 punts. Aquesta gran diferència ens va enfonsar molt i vam començar a jugar sense ordre, sense gaire sentit d’equip, i sense comptar les unes amb les altres.

Ens hem d’acostumar a saber competir, ho hem fet, i ho hem de seguir fent. La pròxima jornada ens toca rebre la visita del Morell, un equip que ja ens ho va posar difícil a l’anada. Treballarem durant tota la setmana per seguir competint i seguint lluitant per estar a 1a Catalana!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!