MARE MOLAS vs PBG

Dissabte, després d’eixugar bé la pista del Maria Rosa Molas i amb 20 minuts de retard vam jugar el partit.

Un partit on no vam estar gaire encertats, per dir que aquesta vegadaimg-20170304-wa0000 només vam posar una única cistella, una cistella, però, que és d’or, ja que va ser un reflex del treballat. Un mateix jugador va creuar tota la pista ell sol, fent botar la pilota, esquivant als adversaris, es va plantar davant, va llençar i … CISTELLA!!! 

És fruit del treball que fem, com per exemple, lluitar la pilota, no ho vam posar gaire fàcil a aquests adversaris. A més, vam estar alguna cosa més desencertats ja que va haver-hi un moment que semblava que la cistella tingués un tap i no ens deixés fer entrar la pilota!

Nosaltres, com sempre, vam donar molt de nosaltres, tant jugadors com pares, ajudant a eixugar la pista. Aquest dissabte descansem, però tornarem amb molta més força!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!