SFA vs JOVIAT

SFA 66-50 JOVIAT

Per fi vam poder treure’ns la espina de les 3 derrotes consecutives contra uns rivals molt importants. Dissabte vam derrotar a un Joviat fort i intens, el qual se’ns va posar a tiro en la primera volta però no vam saber acabar de rematar, i que aquesta vegada ho vam aconseguir amb èxit. 

Gràcies a un primer període, amb molta intensitat i sense parar de treballar, tant en defensa com en atac, vam poder establir un ritme de joc més còmode per a nosaltres, i no tant pe a les visitants.

Vam recuperar encert des de la línia de 6,75m a la vegada també, que els encerts des de la posició de tir lliure, els quals ens van donar molt avantatge en l’últim període.

A més, aquesta diferència de 16 punts ens fa superar la derrota d’11 a Manresa, i per tant, ens fa guanyar l’average. 

Aquest dissabte visitem la pista del CB Cornellà, un equip que ja vam superar a la primera volta, però que els últims resultats ens mostren un possible canvi brusc, el qual ens fa estar atents i ens ajuda a no anar-hi confiats, ja que ens poden sorprendre. Doncs, anirem a per totes, a vèncer, però sobretot, a competir!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET !!!