SFA-C.B. CORNELLÀ

SFA 53-49 C.B. CORNELLÀ

Primera victòria del nostre SFA davant un visitant molt dur!

Dissabte vam aconseguir la nostra primera i esperada victòria a 1a Catalana aquesta temporada. En gran part, ha estat aconseguida gràcies al treball de més que hi han posat les nostres jugadores, en donar aquell plus de més quan toca i perquè és important.

Aquest plus que anomenava, s’aconsegueix per estar dins del partit i deixar, ràpid, enrere els errors comesos i concentrar-me i aprendre a no tornar-los a cometre una altra vegada. A més a més, una intensitat elevada durant tot el partit ens ha ajudat a aconseguir la victòria.

El rebot ofensiu, una bona defensa i donar-li la importància als tirs lliures, com ho hem fet en aquesta ocasió, ens han premiat amb la victòria.

Després de la baixada ve la pujada, i aquesta ha de ser més llarga i contínua. És a dir, seguir treballant, amb cap i caràcter que les coses no es regalen perquè sí, sinó que tot mereix un petit esforç.

A seguir sumant noies!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET !!!