Victòria en el primer partit del CMV!

MANYANET REUS VERD 60-52 ADT
Aquesta semana vam començar la lliga a territorial nivell A, on se’ns presentaran equips molt competitius i treballats tal i com va demostrar l’ADT.
El partit va començar amb molta intensitat i igualtat, on vam poder córrer i anotar cistelles amb relativa facilitat. El poc control del rebot defensiu i la baixada d’intensitat al segon quart va fer que perdéssim tot el treball dels primers minuts de joc.
El segon temps va començar amb la mateixa intensitat que al principi de partit, amb punts a banda i banda i atacs molt ràpids.
Finalment el partit es va decantar cap al nostre costat gràcies a un molt bon últim quart, on el treball dels jugadors de pista i jugadors de banqueta es va sumar i va permetre aconseguir la primera victòria de la temporada.
Queden molts aspectes a seguir treballant, però també hi ha molt marge de millora. 
S’ha de seguir!