Dos partits en una setmana de l’IF

Aquesta setmana l’Infantil Femení hem disputat dos partits, “amb una de cal y otra de arena”

El primer va ser el dimecres davant d’un superior Ploms que no ens va donar opció a demostrar del que som capaces. Vam sortir amb nervis, por i incertesa, però a mesura que anaven passant els minuts vam anar agafant més confiança i amb això vam aconseguir poder jugar amb més facilitat. La derrota ens va servir per veure que ara si que ens toca posar-nos les piles i així ho vam fer. El següent partit el de dissabte vam jugar-lo a casa del ADT. Ens vam trobar molt més còmodes i amb una defensa molt més agressiva per part de totes les components i també amb un atac ràpid i àgil vam aconseguir cistelles en contraatac.

Cal seguir treballant en tots els entrenaments per poder millorar i aconseguir poder disputar tots els minuts amb les millors condicions. 

Així ho farem!

5…6…7…MANYANET!