Derrota del SFA davant del JOVIAT

JOVIAT 65-54 MANYANET REUS

Diumenge al matí vam viatjar fins a Manresa per anar a buscar la nostra primera victòria.

Com en l’anterior, un fluix primer període ens va castigar, i aquesta vegada amb més ràbia, ja que la diferència en el marcador d’aquest serà molt similar al del final de partit. El segon període, en canvi, igual que a casa contra el Sant Fruitós, va ser un període molt bo, on vam aconseguir retallar molta distància.

Després de la mitja part vam mantenir la intensitat del segon període, cosa que ens va permetre al minut 29 posar-nos per davant del marcador: 42-43. Però en el minut 30 vam perdre 3 pilotes i 2 cistelles fallades que van fer que marxessin les manresanes. L’últim període, les baixes que ja teníem abans de començar a jugar i les faltes personals d’algunes de les nostres components ens van limitar força les possibilitats de remuntada.

Això sí, es van veure moltes coses que no ens van sortir davant el St. Fruitós, com ara defensa, les pilotes recuperades i perdudes, i la intensitat de les nostres sènior. No defalliu, seguiu treballant!

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!