VENDRELL vs SMA

AB VENDRELL 44 – 46 MANYANET REUS A

Segon partit del carrusel de partits, on l’equip claríssimament va anar de mes a menys, amb un patiment final que no era necessari. 

Inici marcat per la igualtat on la poca intensitat en defensa, produïa facilitat en els locals per trobar tirs alliberats i amb facilitat, al final una marxa mes ens va fer marxar amb un 12-14 a favor.

Al segon quart l’equip va oferir la millor versió desde la defensa, un primer parcial de 6-0 ens feia agar 8 punts de avantatge, pero el rival ens tornava el parcial amb 3 accions dolentes, pero un parcial de 14-3 en els últims 3 minuts de  quart ens feia marxar al descans amb un 23-34 a favor.

A la sortida de vestuaris l’equip sabia que podíem trencar el partit uns primers minuts igualats ens feien mantenir els 10 punts de avantatge pero poc a poc l’equip anava veient la cistella mes petita i el rival poc a poc s’anava acostant, acabàvem +6 el tercer acte.

A l’últim quart, els nostres van mantenir la serietat en defensa tot i que l’atac ens deixava amb molt males sensacions minut a minut, pero arribàvem a falta de 1 min i mig amb +7, pero un contraatac i un triple a falta de 29 segons els ficava a 2, i un últim atac dolent nostre els hi donava l’opció d’emportar-se el partit però finalment la victòria ens l’emportem cap a Reus, partit per valorar, després del desgast físic i sobretot per sumar una victòria important on equips com Salle o Montblanc han punxat, però per aprendre dels 2 últims quarts, on l’atac va ser molt millorable, vam estar lluny de la nostra millor versió, pero en defensa vam donar la cara. 

A per el següent i ha seguir sumant, 5,6,7 MANYANET!!