SMA vs EL CARME

SMA 76 EL CARME 55

3er partit en 4 dies, l’equip era superior pero les cames no estaven fresques i les sensacions no acabaven de ser bones.

Un inici marcat entre el desgast i la relaxació permetria que el rival trobès esquenes fàcilment i pogués còrrer en transició per marxar 15-19.

Al segon quart l’equip va ser una mica més dur en defensa i va poder portar el tempo del partit trobant avantatges interiorment i podent trobar un extra pas per moments i tenir tirs alliberats, poc a poc desde la defensa l’equip va agafar les primeres avantatges al descans, 37-30.

A la sortida del vestuari les sensacions no eren bones i el desgast era important pero l’equip va estar seriós i va fer un quart bo defensivament i en atac va fer el que sabem fer traient alguna transició ràpida, jugant amb interiors i aprofitant tirs exteriors alliberats per acabar +20 i poder jugar un  últim quart tranquils i sense haber de patir ni per el partit ni físicament, ara dimecres ens ve un rival directe, un coco que ens portarà al límit, pero creiem en aquests nois, podem i ho intentarem,

5, 6, 7 MANYANET!!!

Amb el patrocini de: