REUS DEPORTIU vs SMA

REUS DEPORTIU 43 – 69 MANYANET REUS A

Primer partit de la setmana NBA que tenim, on l’equip ha sortit concentrat i amb intensitat en defensa pero amb falta de frescura en atac, tot així dominant el rebot i agafant diferencies ràpidament,  marxant al final del primer quart +10.

Al segon quart l’equip ha intentat controlar el marcador i les forces, aconseguint controlar la defensa dels bloquejos i dominant el rebot i en atac intentant trobar les avantatges pero sense forçar la màquina aconseguint alguna gran acció a traves de triangulacions i grans combinacions per acabar amb tir exterior, al descans marxàvem amb +11.

A la sortida de vestuaris l’equip necessitava que el Reus no entres al partit i fer un quart seriós, l’equip ha estat molt sòlid darrera i ha tornat a defensar de nota, i en atac anàvem sumant amb la sensació que passet a passet anàvem creixent i agafant sensacions, 3 triples ens han fet agafar el +17 i anar a l’últim quart amb solidesa.

A l’últim quart, minuts per agafar sensacions, per fer rotacions i per acabar jugant a plaer i sumar minut a minut, primer partit tret amb nota i aquest equip te molt a dir en el tram final.

Seguim 5,6,7 MANYANET!!