TORREDEMBARRA vs CMV

TORREDEMBARRA 65 – 66 MANYANET REUS VERD

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles per part dels dos equips, que va fer arribar al final del primer quart un marcador igualat de 15 a 16.

El segon quart, gràcies a una gran defensa i a assegurar els rebots defensiu, el Manyanet Reus van aconseguir una petita diferència en el marcador per poder anar al descans amb un avantatge de 5 punts.

A la tornada de la mitja part, els visitants es van relaxar una mica i, de mica en mica, es va anar igualant el marcador fins a arribar al final del quart guanyant d’un punt els locals.

Finalment, el Torredembarra va començar l’últim quart amb molta energia, cosa que els va permetre agafar un avantatge de 9 punts. Però els últims quatre minuts, el Manyanet Reus va demostrar que podia aconseguir igualar el marcador gràcies a una millor defensa i a ser més verticals en atac. Amb un final ajustat i després de molts tirs lliures, el partit es va acabar amb un resultat de 65 a 66.

Amb el patrocini de: