CMG vs REUS DEPORTIU

MANYANET REUS GROC 56 – 63 REUS DEPORTIU

Aquest diumenge 16 d’Abril, el Cadet Masculí Groc va jugar contra el Reus Deportiu a casa. 

Va ser un partit amb molt alts i baixo, podem dir que vam començar empanats tot el 1r quart i en canvi el segon vam fer un canvi, vam ser actius i teníem el cap a lloc, sabiem que fer en cada moment. Va arribar la mitja part i quan vam sortir al 3r quart un altre cop estàvem desconcentrats. Vam acabar amb un 4t quart molt bo tot i que no va ser suficient per endur-nos la victòria. 

Som un equip nombrós i a l’hora de fer rotacions ens costa entendre que sempre s’ha d’estar actiu, hi ha moments en que ens falta la motivació i això és el que fa que ens perdem a nosaltres mateixos. 

Al final un bon resultat no te a veure amb qui guanya o qui perd, o qui és més bo o qui és més dolent, l’equip que guanya és sempre el que té una bona actitud i això manquem bastant. 

Aquesta setmana ens esperen dos partits més, anirem a enfrentar-los de la millor manera que sabem. 

Seguim treballant. 

5,6,7 MA-NYA-NET!

Amb el patrocini de: