SMB vs CB CUNIT

MANYANET REUS B 64 – 58 CB CUNIT

Primer partit de la 2a fase de la competició i comencem amb el millor resultat que podríem tenir, i no parlo només del marcador sinó també del joc en equip que vam realitzar durant gairebé tot el partit.

Vam començar amb un 7-0 i molt bé, però de seguida es va convertir en un 0-9, per tant, els visitants es van posar pel davant … Avisats estàvem i ho vam tornar a patir. Vam tenir una defensa robusta que ens va permetre jugar ràpid en atac, malgrat que m’hagués agradat tenir més vegades la pilota i sense deixar que els visitants fessin tant de joc.

Aquesta setmana, la vigília de Sant Jordi jugarem al pavelló de l’escola contra el Torredembarra B.

A per totes i sobretot, a treballar molt aquesta setmana!

5, 6, 7 MANYANET

Amb el patrocini de: