CLARET vs JM

UE CLARET 61 – 64 MANYANET REUS

Inici de partit on el equip rival ens planta una pressió defensiva i una defensa zonal que ens anaven intercalant tot el partit i on ens provocava moltes dificultats al atacar i pèrdua de moltes pilotes al principi per pasar a cap ofensiu. Nosaltres ens trobàvem còmodes en cap moment, això sumat a una defensa tova i sense capacitat de anar una mica més ens feia arribar a la mitja part un marcador de 27-40, mai ens havien ficats tants punts abans del descans.

Al tornar sabíem que teníem que treballar molt més que abans i de treure ganes i caràcter, el equip va reaccionar molt bé i els jugadors es van anar animant a posar una defensa molt més dura i un treball en atac mes grupal, les situacions de moure la pilota per fora amb la defensa zonal no ens deixava atacar fàcilment però teníem molta més agressivitat de cara a cistella i mica en mica van anar recuperant la diferència. Alguns minuts vam posar nosaltres una pressió després de cistella que ens feia recuperar algunes i pilotes i el encert en tirs lliures als últims minuts ens va permetre recuperar el desavantatge i posar-nos per davant, final de partit igualat pero vam ser nosaltres que volíem més i ens ho vam emportar al final. Felicitar al equip pel treball fet i recuperar la diferència fins al final. 5,6 i 7 Manyanet!!!

Amb el patrocini de: