SMA vs VILASECA

MANYANET REUS A 78 – 64 CB VILASECA

Victòria amb caràcter i gran treball del grup.

Partit aplaçat on l’equip es veia afectat per alguna baixa, la cual es veia en una situació una mica complicada d’inici, es preveia un partit intens i dur on el físic seria molt important, pero l’equip ha demostrat que aquestes batalles li agraden i que està preparat per afrontarles.

Inici de partit una mica temptejant-se els 2 equips, intercanviant cistelles i mirant de veure el que el rival proposava, que no era altre que apretar, ficar intensitat i mans, moltes mans, tot i així l’equip demostrava un saber estar i marxava final del primer quart amb 14-14.

Sabíem que havíem de circular la pilota i buscar les avantatges de manera que vam carregar als interiors d’ells i el rival es va començar a desquiciar una mica, sumat a que ens vam fer forts darrera que es la nostra clau, l’equip va aprofitar un bon parcial i els tirs lliures, i va agafar una diferencia de 8 punts. No era fácil la tasca, érem 6 més un júnior, el criteri arbitral había estat bastant alt en quant a mans i no era una situació fácil ni còmoda pels jugadors per moments.

Al sortir dels vestuaris sabíem que havíem de seguir al nostre, llegir bé el partit i ser intel·ligents, i així ho vam fer, una gran direcció de joc pels bases i un gran joc i sobretot una gran defensa, van fer acabar de rematar al rival i que l’equip agafes diferencies de 15-17 punts, un quart on el rival va rebre alguna tècnica i on l’equip tenia molt clar a que jugar.

A l’últim quart, no volíem complicacions, jugar amb el marcador i intentar seguir amb bones sensacions, vam arribar a agafar diferències de 20 punts, pero un últim minut amb un parcial del rival va acabar de maquillar la diferencia i va acabar amb 14. Partit seriós i molt treballat pel grup, felicitar l’aportació del junior, que ens va ajudar moltíssim davant d’una situació difícil, felicitar l’equip i el grup, que davant d’uns mesos complicats amb lesions, feines i histories, està tirant endavant la situació i està treballant partit a partit. 

Seguim i a pel següent!!

Amb el patrocini de: