IF vs AMPOSTA

MANYANET REUS 76 – 28 CB AMPOSTA

El cap de setmana anterior ens vam enfrontar davant del CB. Amposta, un equip que ja coneixem bé donat que estàvem en el mateix grup en la fase anterior. 

Va ser un partit que ens va permetre treballar aspectes en els quals encara tenim dificultats com mantenir els espais oberts per permetre divisions, finalitzacions i tirs alliberats, la defensa del 1c1 sense que ens superin en un primer bot, el rebot que és un dels aspectes que més ens perjudica sobretot quan ens trobem amb jugadores que físicament son més grans que nosaltres. 

A més a més vam ser capaces de ser constants en intensitat i ritme gairebé tot el partit però hem de ser conscients que malgrat un partit sembli “fàcil” no podem relaxar-nos ni ens podem permetre deixar de competir al nostre ritme, al nostre joc. 

Aquest cap de setmana comencem la tornada d’aquesta segona fase i continuarem esforçant-nos al màxim per créixer com a jugadores i seguir aprenent nous conceptes així com reforçant i millorant aquells que encara no els tenim del tot assolits. 

5, 6, 7 MANYANET!

Am el patrocini de: