CAMBRILS vs IM

CB CAMBRILS 43 – 70 MANYANET REUS

Partit aplaçat de la 3a jornada on l’equip anava amb 8 jugadors, i sabíem que era un dels rovals mes difícils del grup.

Inici marcat per una bona defensa on podíem recuperar i anotar amb relativa facilitat pero teníem alguna dificultat en la defensa del 1 contra 1, tot i així, l’equip va anar agafant diferències i jugant amb situacions de passar i tallar pero ens faltava invertir la pilota i aixecar el cap per veure al jugador que estava sol.

Un cop l’equip ha agafat una diferencia de 30-35 punts, ha arribat la relaxació i es aquí on el rival aprofitava per mostrar el seu millor moment, anotant en divisions i algun contraatac, l’equip ha seguit o ha intentat competir fins al final, pero no s’han vist els millors moments de joc, un cop mes, es treu la victòria sense la millor versió que podríem donar. Tot i les victòries, busquem que hi hagi un creixement tant a nivell de joc com de valors, per avançar en el camí. 

Seguirem treballant per millorar i avançar!!

Amb el patrocini de: