TORREDEMBARRA vs SMA

LA BARATA DE LA FONT-TORREDEMBARRA BC 68 – 70 MANYANET REUS A

Cop d’amunt la taula del nostre equip al camp del líder imbatut el dia de la seva presentació.

L’equip venia oferint molts dubtes i amb situacions complicades en el dia a dia de treball, pero l’equip volia demostrar que podia i que era capaç de ser també un dels cocos de la categoría.

L’equip va començar concentrat circulant be la pilota i trobant avantatges i castigant-les, i sobretot mantenint un ordre i una concentració defensiva de manera que el rival no es trobava còmode i no podia sortir ràpid al contraatac, el primer parcial va acabar favorable als nostres per 10-13.

Al segon quart el rival es va trobar una mica mes còmode, i va poder circular la pilota castigant tant interiorment com algun tir exterior i agafava el control del partit, pero no deixàvem que s’escapessin ja que érem conscients que si seguíem així, el partit estaria en detalls, a nosaltres ens costava anotar pero manteníem el cap fred i no permetíem grans errors darrera. Al final del quart, es a dir, al descans. 29-24

A la sortida dels vestuaris, les ordres eren clares, seguir fent el nostre partit, i mantenir la concentració, això ens faria tenir opcions, el rival está acostumat a jugar a 80-90 punts, la defensa era la nostra millor arma, l’equip els primers 5 minuts va tornar a ficar-se per davant, pero després amb un 10-2 ens va fer tornar a estar 7 a baix, ells necessitàvem poquet per poder generar i tenien la facilitat que el seu líder estava assumint els galons i enxufant tot el que tirava, unes bones transicions ens feien acabar el quart amb bones sensacions, guanyar el quart i apropar-nos una mica més.

Final del 3er quart 48-45

A l’últim quart l’inici el marcava un triple d’ells que els feia crèixer una mica mes, pero l’equip va trobar els millors moments de joc, tothom estava per la seva feina, actitud de 10 i tenint la paciència que necessitem, circulant la pilota i traient faltes de manera que el rival entrava en bonus al min 3 del quart, els tirs lliures serien importants, i vam saber estar en els moments calents, l’equip va anar picant pedra i sumat a una defensa intratable dels nostres, el rival nomes anotava o de mes del 6,25 fins i tot puntejat a un peu, o de tirs lliures, era la única opció que ells ens feien mal.

Mica a mica i paset a paset l’equip es va ficar a 1 punt a 2 min i mig i a partir d’aquí va haber un intercanvi de cistelles i a l’últim minut, un triple de Carles sumat a 2 turs lliures ens feien ficar-nos per davant, la última defensa va tenir dues accions extrañes pero l’equip la va defensar perfectament i es va fer amb el rebot i vam forçar la falta a falta de 2 segons, al final un tir lliure ficat i últim fallat per evitar el temps mort i que corres el rellotge. Victòria de mèrit i de gran importància per seguir el tren dels de dalt tot i que seguim a alguns partits, hem demostrat que donarem guerra i podem estar allà. Ara a disfrutar de les festes i a seguir treballant!! Som equip, som familia, som un gran grup si volem, som MANYANET!!!