CMV vs TGN

MANYANET REUS VERD 89 – 36 TGN BÀSQUET

Un partit on el nivell defensiu dels locals va marcar el devenir del marcador.

El Manyanet Reus va començar el partit amb un nivell defensiu molt alt, permetent anotar només 4 punts als visitants els primers 10 minuts i enllaçant-ho amb un atac molt fluid que permetia marcar la primera escletxa al marcador.

El segon i el tercer quart, ofensivament van seguir movent força bé la pilota tot i que en certs moments els locals s’encallaven a l’hora de voler realitzar masses bots. En defensa hi va haver una petita baixada general que no va permetre augmentar molt la diferència en el marcador.

Amb un últim quart ple d’intensitat i concentració, el Manyanet Reus va recuperar l’alegria en atac i la intensitat en defensa que els hi va permetre acabar l’últim partit de l’any amb bones sensacions i amb ganes de més el 2023.

5, 6, 7… MA-NYA-NET!

Amb el patrocini de: