IM vs AMPOSTA

MANYANET REUS 80 – 33 CB AMPOSTA

Últim Partit de l’any i d’aquesta fase, on l’equip ha anat de menys a mes, l’equip ha començat horrible tant en atac amb molt poc ritme com en defensa cometen faltes i errors en el 1×1, pero a mesura que el partit ha anat avançant l’equip a comptagotes ha anat canviant una miqueta, lluitant molt mes i intentant escoltar les indicacions tot i que de vegades ens costa, seguim cometen molts errors defensius, tant en col·locació com en desplaçaments, ja que arribem tard, i en atac, molt per millorar en el moviment sense pilota i en la qualitat dels pases, pero hem pogut observar un canvi d’actitud a mesura que el partit avançava i l’equip ha lluitat. Ara vindrà un altre fase on esperem que l’equip treballi si no vol patir, ara a descansar, disfrutar de les festes, agafar forces i a seguir treballant.

5, 6, 7 MANYANET!!

Amb el patrocini de: