VILASECA vs SMB

CB VILASECA RAMPERS 54 – 64 MANYANET REUS B

Una nova victòria que el sènior masculí b es suma per a la classificació tras superar amb molt de treball al Vilaseca. Vam dominar el partit a estones, on corríem en atac i pressionàvem en defensa, però vam tenir, al llarg del partit, molts alts i baixos, en es que ens acomodàvem al joc de l’equip local.

Ens segueix costant posar bàsquet sota cistella i això és un aspecte que em preocupa ja que podríem anotar molt més i no ho estem fent. Poc a poc, però, ens anem acoplant i ens comencem a trobar tots entre tots, però encara no ho tenim assolit. Quan ho tinguem assolit, serem un equip imparable. De la mateixa manera, quan deixem d’emportant-nos de l’emoció i ser un mica més racionals, sumarem molt més jeje

Ara ens toca un rival força difícil, l’Alcover, però res ens fa tirar enrere. Treball i més treball, serà peça clau.

Amb el suport de: