GUILLEM FORTUNY vs PB1BLAU

Aquest dissabte els prebenjamins de primer vam disputar el partit aplaçat del passat cap de setmana contra l’escola Guillem Fortuny de Cambrils.

Vam anar a jugar al pavelló municipal de la vila marinera ben d’hora al matí. Vam sortir una mica adormits, sovint sense voler a anar a buscar la pilota. Que aprofito i profunditzo en aquest aspecte perquè vec que ens costa engegar però després, durant el partit, sense saber com, fan allò que realment saben fer: sense por, agafar la pilota del rival per poder fer cistella nosaltres. Tant de bo ho aconseguim fer des d’un bon inici jeje.

També vam aprofitar i treballar, a nivell defensiu, la responsabilitat individual, assignat un jugador/a rival a qui hem de defensar i buscar cada vegada que tingui l’equip contrari la pilota. Doncs, val a dir que ens va sortir força bé!

5, 6, 7 MANYANET

Amb el suport de: