MONTBLANC vs SMA

CB MONTBLANC 62 – 58 MANYANET REUS A

Partit entre setmana aplaçat, on vam sortir sense intensitat ni actitud i tot i que inicialment vam arrancar amb un 5-5, un parcial de 13-2 ens feia marxar al final del primer quart amb un -11.

Al segon quart seguíem amb molt poca mobilitat i mol. Poca circulació d pilota, el qual ens feia tenir molt poc encert de cara a cistella i no tenir concentració ni ofici en defensa, cap 2a ajuda ni un balanç defensiu actiu, fet que ens feia marxar -17 al descans.

A la sortida de vestuaris vam pujar una marxa mes i l’equip va respondre en totes les línies, tant defensiva com ofensiva, els jugadors van començar a aparèixer i a treure orgull i deixar veure les qualitats que tenim quan juguem, i ens vam ficar a 5 punts al finalitzar el 3er acte.

A l’últim quart, vam iniciarlo igual que el final del 3er, un rival fora del partit i nosaltres remant i picant pedra poc a poc,  el rival amb 2 triples ficava una mica de distància, pero nosaltres vam seguir treballant i a falta de 3 minuts ens vam col·locar a 1 punt, a falta de 2 minuts i amb el partit empatat vam tenir 2 atacs per ficar-nos per davant, pero vam fallar i una tècnica injusta, va fer que el rival tornes a agafar la davantera i agafar 5 punts de nou, a falta de 40 segons ens vam ficar a 1 pero els tirs lliures i un triple fallat, ens va fer acabar perdent el partit. Un partit que ens ha d’ensenyar que no podem sortir relaxats o fora del partit, vam regalar 20 minuts, lu positiu, que l’equip no va baixar els braços i va lluitar fins al final, queda molt i ens aixecarem. A treballar per el següent.

Parcials

18-7, 15-9, 12-24, 17-18

Amb el suport de: