SMB vs CONSTANTÍ

MANYANET REUS B 70 – 71 CONSTANTI

Una altra derrota que suma el senior b per una diferència molt mínima en el marcador. I és que de nou un mal inici de partit sense portar nosaltres el ritme del mateix, ens va perjudicar moltíssim. Sortim adormits i confiats en que el partit ja el tenim guanyat o bé encarrilat per la victòria, i és que el cert ens ho hem de treballar.

Tot i aquest mal inici, durant el partit vam anar guanyant terreny en el marcador, això sí, com una muntanya russa. Una assignatura pendent que tenim són la gran quantitat de faltes per mans que fem cada partit, i en aquest vam sortir força perjudicats. Però m’agradaria destacar la bona feina de l’últim quart, especialment en defensa, esgotant el temps per passar camp o bé els segons de possessió. És per això que vull felicitar als nois. AL final, perdem el partit per fallar els 4 tirs lliures del minut 40, juntament les 3 opcions sota cistella que vam tenir en la darrera jugada de partit, a la falta de 5 segons per finalitzar.

Seguim treballant

5, 6, 7 MA-NYA-NET!

Amb el patrocini de: