SMA vs VENDRELL 2

MANYANET REUS A 71 – 54 AB VENDRELL 2

Partit marcat per les baixes d’última hora inicialment, les quals no ens feien cambiar el pla ideat, pero si tenir que tirar d’un extra de tots. Al inici intercanvi de cops i tot i que teníem l’avantatge sempre, al final de quart 2 cistelles del rival ens feien acabar 1 punt per sota.

Al segon quart un canvi d’actitud defensiva del equip, feia tornar a agafar la davantera. Un parcial de 13-3 ens feia agafar una renta de 7 punts, k ens faria arribar al descans amb bones sensacions, sent conscients on teníem que estar alerta.

A la sortida dels vestuaris un inici amb 2 errors nostres ens feia tornar a apretar el partit, pero l’equip es va ficar el mono de treball, amb un 14- de parcial i uns bons moments en atac de Sergi, Marcel, Joan i Carles, units al treball defensiu de TOT l’equip darrera ens va fer marxar de mes de 10 punts.

Al inici de l’últim quart la tònica va ser la mateixa, un Carles imparable en atac amb uns grans moments de la dupla Sergi-Marcel, van donar fet a agafar 20 punts, administrar la renta i forces i seguir treballant darrera. Una mes i a seguir amb la dinàmica, som equip, som familia.

Amb el patrocini de: