PBG vs PUIGCERVER 2N

Aquest dissabte, el nostre prebenjamí de 1r torna a jugar contra l’escola Puigcerver, però aquesta vegada contra l’equip de 2n. Malgrat la diferència d’un any entre ambdós equips, vam lluitar la pilota com si això no fos cap tipus d’impediment. Alguns eren més grans que nosaltres però això no ens va fer por, fins i tot algun tap vam arribar a fer. Això és el que m’agrada destacar i és que els nostres jugadors de 1r són uns valents que no s’espanten a res. Òbviament un més que d’altres, però malgrat això, tots vana a lluitar la pilota i tots intentem arribar a cistella botant per llençar i posar bàsquet. Aquesta última, encara ens queda pendent ja que ens costa molt jeje.

Aquest dissabte, tornem a jugar, aquesta vegada a Cambrils, i a la tarda, tots a la presentació!!

5, 6, 7 MA-NYA-NEET!!

Amb el patrocini de: