SESE vs JM

SESE 66 – 61 MANYANET REUS

Parcials: 9-16; 20-17; 24-11; 13-17

Partit a fora contra el líder, un equip molt ofensiu i superior físicament per els resultats que veiem. 

Res a dir, el equip ha sortit molt concentrat i plantant cara ens els 1c1 demostrant que avui veníem a lluitar per la victòria i molt més. Gràcies al encert exterior i a bones oportunitats de 1c1 desde poste baix, trèiem avantatges mitjanament fàcils per anar per endavant. 

Al sortit de la segona meitat sabíem que ens pujarien la intensitat i el ritme, la pressió que ens feien provocava pilotes perdudes masa fàcils i precipitacions, conjuntament amb un mal tancament de rebot en defensa feia que el local es poses per davant per primer cop i es mantingues. No hem baixat els braços i un últim quart on hem hagut de mantenir una constància en defensa altre cop per poder tenir alguna oportunitat al final. Hem tingut possessions per sortida de llançaments però no han entrat i no ens hem pogut emportar el partit. 

Molt bon partit i molt ben competit per els jugadors que demostren que podem tenir un molt bon alt nivell quan som un equip. Continuem treballant. 5,6 i 7 Manyanet!!

Amb el patrocini de: