AMPOSTA vs SMA

CB AMPOSTA 58 – 66 MANYANET REUS A

Partit complicadíssim a una pista difícil, ple de gent i d’ambient que als jugadors els hi agrada.

Era un rival que juga amb 3 alts i dos d’ells molt anotadors i físics, sabíem que necessitàvem ser un equip i treballar a una si volíem treure-ho i no patir, pero això segon no depèn només de nosaltres.

El partit comença molt bé, concentrats darrera i en atac tenint força anotació i deixant al rival anotant només una cistella i el demés tirs lliures.

1er quart 9-20

Al segon quart el rival va pujar intensitat, i va començar a anotar en transicions ofensives que teníem errors al balanç, pero l’equip va seguir seriós al rebot i augmentant l’anotació del primer quart, fet que va permetre aumentar la avantatge i anar als vestidors, satisfets.

2on quart 21-23

A la sortida de vestuaris volíem intentar seguir igual i no donar vida al rival, negant la línia de pase al referent exterior i apretant al interior en que es basaven per generar, tot s’ha de dir que érem conscients que en algun moment tindríem una  baixada ofensiva i era llavors on teníem que seguir seriosos darrera, va ser aquest quart on ens van baixar dels 10 punts i van entrar al partit.

3er quart 13-6

A l’últim quart era una doble prova per l’equip, seguir mantenint la avantatge amb la pressió de l’afició i una situació complicada i a la vegada llegir i dominar els moments calents en un partit així, pues s’ha de dir que l’equip ho va treure amb nota, el quart va ser molt igualat, ells carregant el pes del joc en el seu jugador interior i nosaltres realitzant atacs amb paciència intentant treure faltes o bons tirs, els tirs lliures i la paciència ens permetien seguir amb 4 o 5 punts a dalt, 1 triple del rival a falta de 1 min i 38 segons ficava al rival a 1 punt, va ser llavors on l’equip no va perdre la tranquil·litat, vam conseguir carregar amb 5 faltes al pivot rival i no fallar amb la pressió que el rival ens va fer i el mes important, treballar darrera i no deixar anotar al rival, per al final posar el +8.

4art quart 15-17

Partit important per l’equip, tant anímicament com moralment, podríem destacar la defensa i l’esforç d’alguns jugadors, pero no volem ser injustos perquè es una victòria de tot l’equip, l’equip ho va merèixer i ho va treballar moltíssim, ara a seguir treballant el següent entreno i seguim! 

A pel següent!!!

Amb el patrocini de: