IF vs ELISABETH

MANYANET REUS 65 – 31 ELISABETH SALOU

El partit d’aquest cap de setmana el podríem dividir en dues parts. 

En les primeres parts del partit vam sortir molt despistades i poc concentrades fets que va provocar errades i pèrdues de pilota massa fàcils, és un dels aspectes que més ens costa i que estem treballant de valent per a millorar. Per altra banda no estàvem còmodes a nivell ofensiu, la inseguretat i la manca de decisió va fer que entréssim molt toves cap a cistella i prenguéssim decisions errònies que acabaven en pèrdues de pilota. 

A mesura que van anar avançant els minuts, però ens vam anar trobant i va ser a partir del tercer quart quan vam poder començar a veure l’altra cara de partit. Comencem a estar una mica més organitzades en atac, moments en què fem bones lectures a l’hora de buscar esquenes, som més valentes cap a cistella i a l’hora de trobar el millor tir, a banda de ser més intenses en defenses i ajudant-nos com a equip quan és necessari. 

De mica en mica es comença a veure petits detalls que portem temps treballant en els entrenaments. Tot i això queda molt per treballar, aprendre i consolidar. 

Estem contentes del treball que estem fent, però està clar que sempre ens demanarem més! 

5, 6, 7 MANYANET!!

Amb el patrocini de: