AMPOSTA vs IM

CB AMPOSTA 34 – 62 MANYANET REUS

Partit on l’equip ha sortit concentrat i agafant ràpid avantatges de 8 punts degut a una bona defensa, a partir del segon quart l’equip ha entrat en una empanada i ha anat a menys, amb una desconcentració i perdent moltes pilotes i cometem errades al balanç defensiu donant ales i permeten al Amposta entrar al partit, a part moltes faltes i mal posicionats ens fan sortir del partit i permetre que es fiquin a 2 punts.

Entre final del 3er quart i durant tot el 4t quart l’equip desperta comença a agafar confiança i mica en mica comencem a fer coses be i anant de menys a mes.

Al final els jugadors han anat fent coses que els hi indicàvem i el mes important, els hi anaven sortint les coses i ells mateixos es donen compte de que el camí es picar pedra. Al final agafem la renta de + de 20 punts i arribem al +28, seguirem perquè encara queda molt i podem fer-ho molt millor!!

5,6,7 MANYANET!!

Amb el patrocini de: