SMA vs VETERANS SALLE

MANYANET REUS 47 – 52 VETERANS SALLE REUS PLOMS

Partit de poca puntuació, encara que podríem qüestionar si es mèrit de les defenses o de mèrit dels atacs, l’equip va ser una muntanya russa, vam tenir moments bons, moments normals i moments molt dolents.

El partit va iniciar amb un 4-0 inicial pero l’encert va baixar totalment i un ritme baix sumat de bones defenses va deixar un 6-8 al marcador.

Al segon quart, vam pujar ritme i intensitat, i vam poder anotar una mica mes, tot i que semblàvem encallats, 2 triples de Charly ens feien agafar la davantera i ens ajudava a que l’equip creies, al final un triple sobre la botzina ens feia marxar al descans amb un +3.

El pas per els vestuaris ens va venir b inicialment per sortir forts i buscar les avantatges i agafar u  +8 en els millors moments de l’equip, pero el rival va reaccionar ràpidament i va trobar l’encert que no havia trobat i ens van clavar 3 triples seguits, en un parcial de 10-0, tornant a ficar el +2 a final del tercer acte.

Tocava un últim quart de picar pedra i currar, pero desgraciadament ens vam trobar amb poc encert i molt mala circulació de pilota i poc joc en equip, fet que va donar pas als pitjors moments de l’equip i que el rival agafes un +9 en un moment complicat i donades les anotacions, seria una avantatge complicada, al final vam intentar-ho, pero no va poder ser – 5 final i derrota dura a casa, contra un rival directe si volem estar a la part alta. Ens va fer molt mal el 3/17 de 3 i el 8/18 en tirs lliures, percentatges molt baixos per un partit així. Seguirem treballant, això es llarg i queda molt, no deixarem de creure! 

Amb el patrocini de: