PRIMERA JORNADA PB2

Aquest cap de setmana hem jugat contra l’escola Guillem Fortuny i hem jugat el torneig de la trobada d’escoles de la secció.

El dissabte, vam jugar contra un equip amb el qual teníem certa avantatge degut a la edat dels jugadors, però no en quant a quantitat, ja que vam jugar només amb 8 jugadors, dels quals 2 encara no havien competit.

Durant el partit ens vam veure molt superiors, deixant rebre en qualsevol tipus de sac al rival anant a tocar la línea contrària i fixant la norma de haver de tocar els 4 jugadors la pilota abans de poder fer cistella. Això ens va servir per treballar aspectes com trobar el marcatge ràpidament o buscar un passe adequat pel jugador al que li vull passar.

Tot va fluir molt bé i els nens s’ho van passar d’allò més bé!!

En quant al diumenge, vam jugar quatre partits en els quals ens vam anar barrejant i jugant tots amb tots al llarg dels quatre partits i anar treballant cosetes més específiques en equip. També vam provar el que era el 5 contra 5! Que fins ara només jugàvem amb quatre.

Va ser una experiència molt bona de cara als jugadors i va crear molta mes pinya en l’equip al jugar tots amb tots!!

Aquesta setmana toca descansar i recuperar força d’aquest intens cap de setmana per començar la temporada!!

5, 6, 7, MA-NYA-NEET!!!