IM vs VENDRELL

MANYANET REUS 65 – 37 AB VENDRELL

Partit on l’equip va cambiar la imatge de fa 15 dies, l’equip va començar despistat, descentrat i cometen mes errors dels habituals i sense tenir un joc fluid i còmode en atac. Defensivament donàvem moltes facilitats al rival, tot i així teníem avantatge al marcador. Al final del 2on quart va haver un canvi d’actitud i l’equip va pujar intensitat, fet que va donar pas a que l’equip jugués mes còmode i a la vegada de veiessin bones transicions en atac, la defensa va passar a llegir b i apretar les línies de passada i això ens va fer agafar velocitat de creuer i anar agafant avantatge quart a quart. Al 7è període va haber una excessiva relaxació i el rival es va acostar a 17 punts, pero un últim quart canviant el xip, ens va servir per millors la imatge, per acabar amb el +28.

No treballar el partit sencer, ens farà tenir males sensacions i no estar satisfets, tan se val el marcador, actitud i treball, aquest ha de ser el camí.

Amb el patrocini de: