CMV vs REUS DEPORTIU

MANYANET REUS VERD 80 – 58 REUS DEPORTIU

El partit va començar amb un joc molt intens per part dels locals, tant en atac com en defensa, aconseguint marcar un petit desavantatge en el marcador des d’un bon inici.

Tot i la defensa zonal que va proposar l’equip visitant, el Manyanet Reus va seguir augmentant la distància en el marcador fins a la mitja part, tot això gràcies a ràpides transicions i a dificultar molt els llançaments del Reus Deportiu.

A l’inici del tercer quart, el Manyanet Reus va baixar la intensitat, l’organització defensiva i la paciència en atac, ajudant a que els visitants reduïssin el desavantatge en el marcador cap a finals del tercer quart.

Finalment, amb uns últims bons minuts del partit, el Manyanet Reus va recuperar la fluïdesa en atac i la concentració en defensa que els va permetre acabar el partit amb la primera victòria de la lliga per 80 a 58.

Crònica patrocinada per: