JM vs ROSER

MANYANET REUS 57 – 43 CB EL ROSER

Vam sortit aprenent de la semana anterior que una actitud bona ens feria lluitar millor per cada jugada. 

La primera meitat molt igualada va ser un intercanvi de 1c1 on la defensa marcava aquesta diferencia per poder anar per davant, nosaltres lluitàvem per voler la pilota i no permeten cistelles fàcils en cap moment. A la mitja part vam sortir amb unes jugades senzilles pero tenint clar els avantatges que volem aconseguir, pero el mal tancament de rebot defensiu i les segones oportunitats deixaven el mercador igualat. Al últim quart amb un bon treball en la defensa i saturant la zona interior ens permetia treure una avantatge suficient fins al final del partit. 

Seguim treballant amb aquesta bona actitud i per millorar nosaltres mateixos, 5,6 i 7 Manyanet!!!

Crònica patrocinada per: