SMB vs AMETLLA

MANYANET REUS B 74 – 64 AMETLLA DE MAR

Segon debut dels nostres seniors territorials en competició regular d’enguany. Un equip molt molt jove i que dissabte vam fer el sorpresón al partit.

Vam iniciar l’encontre potser nerviosos, potser desconcertats, no sé quin adjectiu posaria, però vaja, vindria a ser que no estàvem pel partit al 100%. Poc a poc ens hi vam anar posant gràcies al treball constant i sense afluixar que vam tenir. Al segon període vam estar perdent de 14 punts, un coixí que difícilment l’acabàvem remuntant. Però va ser en el darrer període que es va notar el ritme alt i la intensitat que no va afluixar en cap moment, que ens va permetre remuntar el partit a nivell numèric, però és que també de joc. Sabem que si correm som perillosos, i això vam fer. Sabem que en defensa som enormes, en gran part, ho vam fer, però segueix quedant-nos pendent més estona de treball per no defallir en aquest aspecte.

En resum, un partit molt ben jugat. Seguim EQUIP!!!

Crònica patrocinada per: