CONSTANTI vs SMA

CB CONSTANTÍ GREEN 71 – 60 MANYANET REUS A

Inici marcat per pèrdues i errades nostres fet que el rival va sortir amb un bon encert exterior i castigant els nostres errors per agafar els primers avantatges i marxar al marcador de 12.

Al segon quart uns bons minuts inicials va donar pas a una reacció nostra la cual ens va fer apropar-nos a 6 punts, pero un parcial final marcat pel poc encert i la quantitat de rebots que vam permetre al rival feia que tornessin a marxar de 11.

A la sortida dels vestuaris esperàvem una reacció positiva i que els nostres tiressin d’orgull, pero la reacció va ser totalment el contrari, arribant a diferencies de 17 o 18 punts, la poca circulació i el poc treball en equip, feia deixar unes sensacions molt dolentes.

A l’últim quart l’equip va arribar a – 22 pero una reacció a base de contraatacs va fer que el rival demanes temps mort a falta de 5 min i mig, 3 jugades seguides amb errades van tornar els 20 punts de diferència i al final una reacció amb 5 triples seguits, va maquillar el resultat.

Toc d’humilitat, i que ens ha de fer reaccionar i començar a baixar al fang per currar a 3a catalana, seguirem treballant per millorar.